We zijn op dreef: infobijeenkomsten juni

We hebben weer wat te vertellen…. Voor degenen die nog niks van ons weten. We staan morgen op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Kom kennis met ons maken. We zijn er tussen 10:00 en 17:00uur. Ook staan we op zaterdag 10 juni op de Puurtalentmarkt in Schiebroek.

Wil je het complete Herenboeren-verhaal horen? Dan zijn er nog 2 informatiebijeenkomsten in juni. Data en locaties staan hieronder. Neem vooral je vrienden, ouders en buren mee! Iedereen is welkom die duurzamer wil eten.

Steeds meer animo
We merken dat er steeds meer animo is voor het concept, mensen ons weten te vinden en bevlogen raken. De laatste bijeenkomst op 23 mei in ’t Klooster werd door 25 mensen bezocht. De veelal Rotterdammers stelden goede en kritische vragen. En een paar mensen die na de presentatie gelijk wilden deelnemen! Fantastisch!

En verder….
Iedereen die we spreken, wil weten waar de toekomstige Herenboerderij gaat landen. We zijn inmiddels in gesprek met de provincie Zuid-Holland die ons als serieuze partner ziet. De provincie moedigt ons idee aan, is enthousiast en zoekt met ons mee naar die 20 hectare grond. Zodra we een concrete locatie hebben, ben jij uiteraard de eerste die het van ons hoort.

Heb je nog vragen, of wil je je aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten? Mail dan naar rotterdam@herenboeren.nl

Vriendelijke groeten,
Mia, Jan, Astra, Romana, Lucas, Pieter en Connie
Herenboeren Rotterdam

Kalender Herenboeren Rotterdam

Rotterdamse Oogstmarkt
Zaterdag 3 juni 2017 van 10-17uur
Noordplein, Rotterdam
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Puurtalentmarkt
Zaterdag 10 juni 2017 van 10-17uur
Veldkersweg 50, Rotterdam

Informatiebijeenkomsten

Datum: Woensdag 14 juni 2017

Locatie: Djoj, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA in Rotterdam

Aanvang: 20.00uur (19.45uur inloop met koffie en thee)

Datum: Maandag 26 juni 2017

Locatie: Café Marché 010, Vijverhofstraat 43, 3032 SP in Rotterdam

Aanvang: 20.00uur (19.45uur inloop met koffie en thee)

Deel dit bericht: