Uitnodiging voor De Grote Dag voor Herenboeren Rotterdam

We nodigen je uit voor de Grote Dag op zaterdag 25 mei a.s. Tijdens deze dag laten we je zien waar de Herenboerderij in Rotterdam gaat landen. Daarnaast praten we je bij over hoe de komende maanden eruit gaan zien en wanneer we van start gaan. Daarnaast organiseren we weer allerlei workshops: van de basics voor nieuwe mensen tot community building voor onze leden.

Het is eindelijk zover! We hebben straks grond en gaan de coöperatie oprichten! We merken dat het nu al storm loopt met vragen en deelname aan onze huiskamersessies.

Nu is dus hét moment om in te stappen. Volgde je ons al een tijdje? Twijfelde je nog? Wilde je wachten tot de locatie bekend werd? Wees erbij de 25ste en wie weet word jij deelnemer van de eerste Herenboerderij in Rotterdam! Meld je hieronder aan voor de Grote Dag.

Herenboeren met een intentieverklaring
Heb je een intentieverklaring getekend? Dan vragen wij je opnieuw of je nu lid wil worden van de coöperatie Herenboeren Rotterdam-Noord. Als je tekent voor lidmaatschap van de coöperatie dan is je deelname een feit. Als de coöperatie je inschrijfgeld heeft ontvangen krijg je het certificaat Herenboer Rotterdam in handen. Je beslist mee, werkt mee – alleen als je wilt –  en oogst mee! Aanmelden kan via onderstaande link.

Ben je er bij?
Ja, ik kom naar de Grote Dag op 25 mei

Programma:
13.00 uur – inloop
13.30 uur – bijpraten
14.00 – 16.00 uur – workshops
16.15 uur – borrel

Locatie: De Melkschuur Zuidpolder, Provinciale weg in Berkel en Rodenrijs (vlakbij metrostation Rodenrijs)

Andere vragen? Stel ze via rotterdam@herenboeren.nl

Tot snel!

Vriendelijke groeten van de kartrekkers,

Romana, Astra, Anne, Lucas, Pieter, Margot, Tessa en Mia
Herenboeren Rotterdam

Deel dit bericht: