Kom naar de Dag van de Herenboer!

We nodigen je uit voor de Dag van de Herenboer op 29 september a.s. Tijdens deze dag, dit keer op het Hefpark (zie onder voor locatiegegevens), organiseren we workshops over permacultuur, de financiële kant van een coöperatieve boerderij en kun je een échte herenboer bevragen over het reilen en zeilen op een Herenboerderij.

 

We hopen vele nieuwe gezichten te zien, maar onze bestaande fans zijn ook van harte welkom. Zo ontstaat een community die straks duurzaam voedsel gaat produceren op een mooie locatie vlakbij Rotterdam. We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus wil je je hieronder aanmelden? Dan zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Neem vooral iemand mee!

 

Ja, ik kom naar de Dag van de Herenboer op 29 september

Programma:

13.30 uur – inloop

14.00 uur – korte introductie

14.30 – 16.30 uur – workshops

 17.00 uur – afsluiting

Locatie: Hefpark, Rosestraat 20, 3071 JR in Rotterdam

 

Waar komt de boerderij?

Een vraag die ons steeds vaker wordt gesteld. We dachten dat we er dichtbij waren, maar helaas het duurt langer dan we hadden gedacht. Vele partijen zijn razendenthousiast over ons concept, maar 20 hectare grond nabij de stad vinden gaat nu eenmaal niet over een nacht ijs. Heb je ideeën over grondontwikkelingen in de regio Rotterdam? Kom dan 29 september naar het Hefpark en brainstorm met ons mee!

 

Andere vragen? Stel ze via rotterdam@herenboeren.nl

 

Tot snel!

 

Vriendelijke groeten van de kartrekkers,

 

Romana, Astra, Jan, Lucas, Connie, Pieter, Margot, Tessa en Mia

Herenboeren Rotterdam