De eerste Herenboerderij in Rotterdam komt in…..

Het is bijna zover!
We zijn super enthousiast en zouden het van de daken willen schreeuwen maar we moeten helaas nog even wachten.

Naar verwachting kunnen we deze zomer nog bekend maken waar de eerste Herenboerderij van Rotterdam gaat landen.

Houdt je inbox de komende weken goed in de gaten want we delen het nieuws in de nieuwsbrief of tijdens de speciale bijeenkomst op 29 september, zodra alle formaliteiten zijn afgerond.

Rotterdammers in Boxtel
In de tussentijd willen we met een groepje Rotterdammers de eerste Herenboerderij in Boxtel gaan bezoeken. De eerstvolgende wandeling staat gepland voor 18 augustus om 12:30 uur. Wil je een keer langsgaan, alleen of met een groep? Laat het ons weten, als er een grote groep geïnteresseerd is om naar Boxtel te gaan kunnen we het vervoer gezamenlijk organiseren.

Het is een prachtig landgoed. Een bezoek hieraan is de beste manier om het gevoel te krijgen hoe het is om Herenboer te zijn.

Ga jij mee naar Boxtel?
Ja ik wil mee
Ik kan helaas niet op deze datum

Even voorstellen: we hebben een nieuwe kartrekker
Wie zijn nu eigenlijk de kartrekkers van Herenboeren Rotterdam? In hun vrije tijd maken zij overuren om ervoor te zorgen dat er een Herenboerderij in Rotterdam komt. Lees hieronder de motivatie van een van onze nieuwe kartrekkers, Margot.

Margot maakte kennis met ons nadat ze 3,5 maand alleen op het Franse platteland ging uit proberen of een boerderijtje in het buitenland iets voor haar was. En dat was het niet! Terug in Nederland maakte ze kennis met ons mooie concept en met de mogelijkheid mee te helpen als ze dat wil of een plek om gewoon lekker te zijn. Meer over de motivatie van Margot lees je op onze website.

 

 

 

Vragen?
Stel ze via rotterdam@herenboeren.nl

Save the date:
29 september 2018 – Speciale bijeenkomst
Verdere details volgen

Agenda
18 augustus Rondleiding Herenboerderij in Boxtel
29 september speciale bijeenkomst