Help jij ons naar de 150 handtekeningen?

Informatiebijeenkomst bij LenselinQ 
De laatste informatiebijeenkomst organiseerden we in de wijnwinkel van één van onze toekomstige Herenboeren. In de wijnimport winkel van LenselinQ kun je terecht voor authentieke en pure wijnen.

De wijnwinkel was de ideale locatie voor een gezellige en intieme avond. Ook deze avond hebben er weer toekomstige Herenboeren getekend.

Huiskamersessies
Ben jij samen met vrienden, familie, buren of kennissen geïnteresseerd in het Herenboerenconcept maar nog niet in de gelegenheid geweest om naar een informatiebijeenkomst te komen? Dan is een huiskamersessie misschien een goed alternatief. Kun jij een klein groepje bij elkaar verzamelen van ongeveer 3-4 personen? We komen graag bij je langs. Wil jij een presentatie van Herenboeren Rotterdam bij jou thuis, op werk of bij jouw vereniging? Meld je aan via herenboeren@rotterdam.nl.

Rondleiding Herenboeren Wilhelminapark
Heb je de Herenboerderij nog niet gezien? Herenboeren Wilhelminapark reserveren gemiddeld eens per maand een middag in het weekend voor geïnteresseerden uit heel Nederland. De eerstvolgende wandeling staat gepland voor 25 november om 13 uur.  Wil je een keer langsgaan, alleen of met een groep? Stuur dan even een mail naar info@herenboeren.nl met vermelding van de gewenste datum en het (waarschijnlijke) aantal deelnemers. Het is een prachtig landgoed. Een bezoek hieraan is de beste manier om het gevoel te krijgen hoe het is om Herenboer te zijn.

  • Zaterdag 25 november, 13.00 uur
  • Zaterdag 16 december, 13.00 uur

Wil jij ons helpen? 
We kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van de Herenboerderij. Heb jij tijd om ons te helpen op financieel of juridisch gebied of met het werven van deelnemers? Of heb je een andere expertise die je kunt inzetten voor het opzetten van een Herenboerderij? Meld je aan via rotterdam@herenboeren.nl. Je bent hier gemiddeld een paar uur per week mee bezig.

Speciale bijeenkomst 
Wij zijn bezig om een speciale bijeenkomst te organiseren voor de de toekomstige Herenboeren die een intentieverklaring hebben getekend. Hier krijgen deze mensen binnenkort meer informatie over. Wil jij ook de intentieverklaring tekenen en bij deze speciale bijeenkomst aanwezig zijn? Stuur ons een email zodat we we samen een tekenmoment kunnen inplannen.

Deel dit bericht: