Wil je tekenen?

Informatiebijeenkomst november

Op donderdag 2 november om 20 uur hebben we weer een informatiebijeenkomst. Heb je ons ontmoet op een van de markten en wil je het hele verhaal horen? Kom dan! We zijn dit keer te gast bij wijnwinkel LenselinQ aan de Oppert 294 in Rotterdam. Prettig als je je aanmeldt via rotterdam@herenboeren.nl. Mocht je al eerder hebben aangegeven te willen tekenen, maar je bent nog niet in de gelegenheid geweest, kan dat ook tijdens deze avond.

Voortgang deelnemers

We zijn nog steeds bezig om geïnteresseerden zo ver te krijgen om een intentieverklaring te tekenen. Het blijft voor ons belangrijk om potentiële deelnemers te werven om partijen zoals de gemeente Rotterdam, de Provincie Zuid-Holland en Natuurmonumenten te overtuigen dat er behoefte is aan de productie van duurzaam voedsel. Heb je ideeën hoe je ook jouw netwerk kunt betrekken bij Herenboeren? Laat het ons weten. Wij denken graag mee.

Herenboeren landelijk

Soms lijkt het alsof we alleen aan de weg aan het timmeren zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Overal in Nederland leeft het Herenboeren-concept. Om jullie een indruk te geven, er zijn in totaal tien initiatieven (inclusief die van ons) in de volgende plaatsen/regio’s:

Boxtel

Land van Weert

Rotterdam

Soest en omstreken

Ede

Breda

Heemstede

Helmond en omstreken

Amsterdam

Deventer

Land van Weert is net zoals wij in een vergevorderd stadium met het werven van deelnemers. Rotterdam zou de eerste Herenboerderij in de randstad worden als alles goed verloopt.

Vragen? Stel ze via rotterdam@herenboeren.nl

Deel dit bericht: